1551 informacija, įmonių katalogas, rekvizitai
Duona, miltiniai gaminiai, kepyklos Raseiniuose
Duoną, miltinius gaminius gaminančios įmonės, kepyklos Raseiniuose.
Rezultatų atranka ir rūšiavimas
Rasta įmonių: 9.
Rodomi rezultatai 1 - 9:
Mamos kepiniai, MB - kepyklėlė, pyragai, tortai, desertai, verslo dovanos Raseiniai, visa Lietuva ir ne tik
Žemaitės g. 1, LT-60128, RASEINIAI
Kepyklėlė Raseiniuose, gamina šviežius tortus, pyragus ir kitus kepinius. Kiekvienas mūsų gaminys – tai ne tik skonis, bet ir dalelė meilės bei profesionalumo.Gaminius siunčiame visoje Lietuvoje.
RASEINIŲ DUONA, UAB
Žemaičių g. 2, LT-60119, RASEINIAI
Filialai
LAUGENA, UAB
Kalnujų g. 11, LT-60179, RASEINIAI
Filialai
LAUGENA - šeimos kepykla. Laugenos produkciją sudaro aukštos kokybės, iš natūralių produktų kepami gaminiai: duona, duonos gaminiai, bandelės, sausainiai, pyragai, tortai, meduoliai, keksai, vyniotiniai ir kt. Konditerijos gamybos procese puoselėjamos senosios lietuvių tradicijos bei receptūros. Naudojami tik natūralūs produktai.
Baltoji kepyklėlė, MB
Savanorių g. 23, LT-60182, RASEINIAI RASEINIŲ MIESTO SEN. RASEINIŲ R.
RASEINIŲ KEPYKLĖLĖ (101 kepyklėlė), UAB JUVIGA
V. Kudirkos g. 3, LT-60150, RASEINIAI
JUVIGA, UAB - kepykla, kepyklėlė. Šviežiai kepta duona, duonos gaminiai, batonai, pyragai, bandelės, pyragėliai, sausainiai. Gamyba, prekyba.
LAUGENA, UAB šeimos kepykla
Vytauto Didžiojo g. 11, LT-60179, RASEINIAI
LAUGENA - šeimos kepykla. Laugenos produkciją sudaro aukštos kokybės, iš natūralių produktų kepami gaminiai: duona, duonos gaminiai, bandelės, sausainiai, pyragai, tortai, meduoliai, keksai, vyniotiniai ir kt. Konditerijos gamybos procese puoselėjamos senosios lietuvių tradicijos bei receptūros. Naudojami tik natūralūs produktai.
LAUGENA, UAB šeimos kepykla
Dominikonų g. 6 A-1, LT-60169, RASEINIAI
LAUGENA - šeimos kepykla. Laugenos produkciją sudaro aukštos kokybės, iš natūralių produktų kepami gaminiai: duona, duonos gaminiai, bandelės, sausainiai, pyragai, tortai, meduoliai, keksai, vyniotiniai ir kt. Konditerijos gamybos procese puoselėjamos senosios lietuvių tradicijos bei receptūros. Naudojami tik natūralūs produktai.


