1551 informacija, įmonių katalogas, rekvizitai
JOLITOS ŠIMTALAPIS - šimtalapiai, grybukai, medaus tortai Marijampolė, visa Lietuva Tikslinti duomenis

JOLITOS ŠIMTALAPIS - šimtalapiai, grybukai, medaus tortai Marijampolė, visa Lietuva
Jolitos Sorakienės kepyklėlė Marijampolėje. įvairūs šimtalapiai, grybukai, medaus tortai Marijampolėje. Savo produkciją siunčiame per autobusų siuntas.

Papildoma informacija ir kontaktai
Darbo laikas: I-V: 08.00 - 17.00 (skambinti , bet kuriuo metu)
JOLITOS ŠIMTALAPIS - kepyklėlė Marijampolėje, čia kepami šimtalapiai su aguonų, varškės ir su obuoliukų įdaru.
Kepami vieno kąsnio šimtalapiai ir šimtalapiai iki 4,5 kilogramų.
Pagrindinis švenčių ir šeimos susibūrimų patiekalas visoje Lietuvoje medaus tortas tradicinis lietuvių virtuvės desertas, mėgstamas dėl savo sodraus skonio. Populiarūs lietuviški sausainiai grybukai yra mėgstamas vaikų ir suaugusiųjų skanėstas.
Savo produkciją siunčiame per autobusų siuntas.
Iškepti burnoje tirpstantį šimtalapį yra tikras iššūkis, reikalaujantis daug darbo ir žinių, tačiau visas pastangas atperka skonis. Jolita pasakoja, kad šimtalapio receptą ji radusi prosenelės užrašuose. Žinoma, tas receptas buvo užrašytas ne visai tiksliai, pats procesas detaliai nepaaiškintas, bet būtent pagal šį receptą aš kepu - sako Jolita.
Nauji klientai nežino, kad kepėja viename maždaug trijų kilogramų šimtalapyje gali sudėti net tris įdarus: dalis šimtalapio - su aguonomis, tai jau tradicinis šimtalapis, kita - su varške, trečia - su obuoliukais ir cinamonu.
Šventės Lietuvoje neįsivaizduojamos be skanių, rankų darbo šimtalapių, grybukų ir medaus tortų kurie ne tik džiugina gomurį, bet ir sušildo širdį, valgomos dovanos šventėms puikūs pasirinkimas, norint nudžiuginti artimuosius ir draugus.